L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 1 de juliol del 2021

Avui s'ha iniciat l'Escoleta de Conciliació, integradora i inclusiva, amb l'objectiu d'inculcar valors i buscar la socialització


L'Escoleta de Conciliació (que seria la XXIV Escola d'Estiu en temps de normalitat, sense pandèmia) ha iniciat avui les activitats en els CEIP Alfàndec, complint  amb totes les mesures de seguretat, entre les quals està l'establiment de grups bombolla de 10 xiquets/xiquetes sota la responsabilitat d'un  monitor. Vora 100 xiquets participen en les activitats.

La regidora de Serveis Socials; Noe Albeorla, en aquest inici d'activitat ha remarcat que "l'objectiu es dur a cap una escoleta integradora i inclusiva, amb finalitat de facilitar la conciliació familiar una vegada finalitzat el curs escolar. S'hi duran a cap diversos tipus de taller per aconseguir un estiu més amable, sempre sota la premissa que és  una escoleta pensada per a inculcar i aprendre valors, que busca la socialització dins de grups estables  i,  realitzarà tots tipus de activitat perquè passen un estiu meravellós i molt amè".

L'Escoleta de Conciliació té enguany com a lema "la sostenibilitat" i els tallers es desenvoluparan amb tot allò que siguen activitat relacionades amb el significat.