L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 de juliol del 2021

Augment important de contagis en el Departament Sanitari de Gandia i a la Valldigna només a Tavernes, amb 7 nous contagis

 

De nou és Tavernes l'única localitat de la Valldigna que presenta casos nous d'infecció en les dades que avui ofereix la Conselleria de Sanitat. I ho hem subratllat perquè el passat dimarts, dia 29, nosaltres informàrem d'un brot a Barx de 10 persones, en àmbit laboral, que no apareix reflectit en les dades d'avui, quan així pensàvem que seria. Ara mateix no podem dir si apareixerà en pròximes actualitzacions o, per ser de caràcter laboral, afectaven a ciutadans no residents a Barx i han estat comptabilitzats en altres localitats.

Per tant i segons les dades d'avui fetes publiques per Conselleria, Tavernes és l'única localitat amb casos nous, un increment de 7, i amb un total de 11 casos actius que ha fet pujar la IA a 63'75.

Simat, Benifairó i Barx durant tot el més de juny van mantindre tots els paràmetres que marquen la situació de la Covid-19 en 0 (zero): 0 casos nous, 0 casos actius, 0 d'IA i 0 en defuncions. I eixes xifres són també vàlides avui divendres, primera actualització de juliol.

 
Totes les xifres de la Valldigna 



 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.323 (eren 1.316)
Noves infeccions: 7
Casos actius: 11 (n'eren 10)
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 63'75  per 100.000 habitants
( era de 57'96)
Defuncions totals: 52   

 - Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3
 
- Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 79
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14



DEPARTAMENT DE GANDIA
 

 


Les últimes xifres de la pandèmia al departament sanitari de Gandia (La Safor-Valldigna més 10 poblacions de la Vall d'Albaida) són preocupants i demostren que ací també s'esta vivint el repunt general que es veu al llarg del País Valencià, i es nota més encara en els departaments sanitaris costaners. I cal pensar en que l'augment pot ser més, perquè no estan confirmades les dades d'ahir dijous, ni de les proves realitzades al llarg del dia.

El Departament de Gandia, com va passar el dimarts passat, ha patit un augment considerable d'infeccions, més encara perquè s'han sumat 122 infeccions. En correspondència, s'han disparat les xifres de casos actius: de 81 hem passat a 188, més del doble, i també molt d'augment de la IA del departament, que estava en 45'73 i avui és de 106 per 100.000 habitants els 14 dies, també més del doble.

De dimarts a avui s'han curat 15 persones. La nota positiva està en que no hi ha que lamentar cap defunció: mantenim la xifra de 280 morts en la pandèmia.

 
Les xifres completes ofertes avui són:

Casos totals: 11.751 (n'eren 11.629)
Noves infeccions: 122
Casos actius: 188 (eren 81)
Persones curades des de l'última actualització: 15
Incidència Acumulada: 106  per 100.000 habitants (era 45'73)
Defuncions totals: 280