L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 1 de febrer del 2020

L'IES La Valldigna va celebrar ahir la Va Cursa Solidària


 L’IES La Valldigna de Tavernes va celebrar ahir, 31 de gener, la Va Cursa Solidària amb la finalitat de recaptar fons per recolzar els projectes que realitzen diverses ONG de la Valldigna.




La cursa, segons ha destacat Raquel Fons, directora del centre “és un gran treball del qual ens sentim molt orgullosos i és tot un èxit cada any com a centre educatiu”. Enguany han participat un total de 300 alumnes i professorat.



A més a més, com a novetat en aquesta cinquena edició, s’han obert fronteres amb la participació de la Fundació Integra Valldigna (Centre Ocupacional La Valldigna) i els cursos de 5é i 6é de primària del CEIP Sant Miquel de Tavernes.




La iniciativa s’emmarca en el projecte educatiu i social que fomenta l’institut valler. La cursa solidària se celebra cada any coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Pau i ha comptat amb el recolzament i organització de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil del municipi.

Els objectius previstos de recaptar més fons solidaris amb aquest esdeveniment s’han aconseguit terme gràcies a la col·laboració de nombroses entitats i empreses del conjunt d’empreses de la Valldigna, al costat de diverses empreses de la Safor i la Ribera.




Finalment destacar que la Va Cursa Solidària ha comptat amb la presència dels membres de la comunitat educativa de l’institut, que han estat acompanyats per l’alcalde i regidor d’Esports valler, Sergi González i Josep Llacer respectivament, l’alcalde de Benifairó, Josep Antoni Alberola, i regidors de les corporacions de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna.

Remés