L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 14 de febrer del 2020

PLENARI DE FEBRER 2020: Un total de 3.283.061 euros sumen les subvencions aconseguides per Compromís en el 2019



El govern de Compromís de l’Ajuntament de Tavernes va aconseguir subvencions durant l’any 2019 per valor de 3.283.061 euros de les distintes Administracions Públiques. El regidor, Josep Llàcer,  responsable de l’àrea de Foment, informava d’aquestes xifres en la passada sessió plenària i assenyalava que era el major desmentit a les acusacions del PP en el sentit que el govern de Tavernes no sol·licitava ni aconseguia subvencions.

Subvencions per a millora d'espais urbans
“Mai Tavernes ha aconseguit tantes subvencions per a dedicar a la ciutat com ara” va assenyalar Llàcer que confirmava un total de 59 subvencions de les Administracions de l’Estat, Generalitat, Diputació  a les quals cal sumar els programes “SOM 2018-2019” i  “IFS 2018-2019” fins assolir eixa xifra superior als 3 milions.

Subvencions per a programes de formació i inserció laboral dels joves
D’aquestes subvencions, com ací hem publicat al llarg del 2019, cal destacar les dedicades a programes de formació laboral o integració social. És el cas dels 464.109 euros del programa  “Et Formem”, els 232.054 euros del programa Labora, els 120.470 euros de la Generalitat a Serveis Socials per al programa “Incorporat 2019, els 126.901 del programa EMCUJU o els 140.708 euros del programa EMPUJU. A més, hi ha altres de menor quantia majorment de la Diputació o de la Generalitat fins completar la relació de 59 indicades per Llàtzer.
Subvencions per a millora d'espais esportius

El PP va acusar fa uns dies Compromís de no sol·licitar en el 2019 una subvenció per millora d’enllumenat, amb valor màxim de 30.000 euros. Una acusació totalment inexacta i que no tenia res a vore amb la realitat: era la convocatòria de subvenció per a Smart Cities, no per a enllumenat. Això va obligar al regidor a explicar en el plenari  les subvencions aconseguides pel govern de Compromís l’any passat i el valor total concedit.

Subvencions per asfaltar camins rurals

Publiquem la intervenció de Llácer. Al final va haver d'intervindre també l'alcalde, en aquest cas per recriminar a alguns partits de l'oposició la falta d'atenció i el seu comportament durant la intervenció del regidor de Compromís.