L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 15 de febrer del 2020

Estudiants vallers efectuen una repoblació a Les Creus organitzada per l'àrea d'Educació de l'Ajuntament.



La regidoria d'Educació de l'Ajuntament, que dirigeix la regidora Anna Bellver de Compromís, va organitzar ahir divendres una repoblació de la Muntanya de les Creus que es va realitzar en el paratge de la Fonteta la Mina. L'activitat s'emmarca dins de la commemoració del Dia de l'Arbre i ha estat dirigida a alumnes de centres educatius de la ciutat.



El taller de jardineria de l'Escola Taller "Et Formem" van col·laborar en l'activitat explicant els xiquets i xiquetes participant la tècnica de plantació dels arbres preparats per l'Ajuntament per tal que tinguen les màximes possibilitats d'arrelar i créixer esponerosos en la nostra muntanya.


 

 Un total de 364 xiquets/es han participat en la repoblació:  CEIP Alfàndec 75 alumnes; CEIP Divina Aurora 30 alumnes; CEIP Sant Miquel 30 alumnes;  San José HHDC 104 alumnes; IES la Valldigna 115 alumnes i  IES Jaume II el Just 10 alumnes.