L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de febrer del 2020

IntegraValldigna ha preparat unes caixes molt boniques per a dur els coets


La fundació "Integravalldigna" ha preparat per a les festes de Sant Josep unes caixetes molt boniques, originals i pintades a mà per a dur coets, la qual cosa esdevé un mitjà per a dur amb total seguretat els coets a més que es personalitzen amb el nom del propietari.

S'han preparat dos tipus de caixes, la més gran amb mesures de 26x17x10 cm i preu de 14 euros i una un poc més petita, encara que per les dimensions és una caixa mitjana amb els 20x13x8 cm i que es ven a 8 euros. Els interessats poden fer l'encàrrec al mateix centre ocupacional del Passeig Lepant, 26 o al telefon 96 289 28 68 amb la qual cosa a més d'assegurar-se un mitja de transports de coets ajuden a la fundació.

I ja que parlem de coets, cal recordar que coets i petards, i en general tots els productes pirotècnics, s'han de comprar a establiments autoritzats, i a més no es deuen guardar en les butxaques.
Abans d'usar-los, cal llegir bé les instruccions de cada article, i subjectar-los amb les mans, no mai prop de la cara ni del cos. I encendre'l per la metxa i per l'extrem, per tindre temps a apartar-te.

Tampoc has de posar un coet o petard dins d'una rajola o botella de vidre perquè en explotar general metralla que pot causar molt de mal si xoca contra alguna persona. 
I si un petard no ha explotat, no s'ha de tornar a encendre. Cal esperar un temps prudencial i banyar-lo per evitar problemes posteriors.

I sobre tot no usar-los prop de líquids inflamables.