L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 22 de febrer del 2020

Un nou festival a la platja de Tavernes a l'estiu?



Segons el digital “La Marina Plaza”, la platja de Tavernes podria acollir aquest estiu un nou festival de música, l'Octopus, amb tres dies de concerts de música hardstyle, després d’haver renunciat a celebrar-se al Marjal de Pego-Oliva. En la fotografia, el cartell original quan es volia celebrar en aquell lloc.

L’organització havia anunciat inicialment que se celebraria als terrenys de l’antic Safari Park, al costat del parc natural del Marjal de Pego-Oliva, però segons “Marina Plaza” per diverses qüestions, entre les quals cita que cal el permís de la Conselleria d’Agricultura per la proximitat del parc natural, hauria estat Tavernes la localitat escollida. 

No s’indica en quina data se celebraria a Tavernes, només que inicialment s’havia anunciat entre el 17 i el 20 de juliol a la zona de Safari Park, però eixes dades pensem si no seran molt problemàtiques per ser molt pròximes a la celebració de l’Iboga Summer Festival, anunciat entre el 22 i el 25, amb tota la problemàtica que pot sorgir de preparació i muntatge dels dos festivals per la proximitat de la celebració. A no ser que es vulga celebrar en un emplaçament diferent.

De tota manera, l’Ajuntament no ha fet cap comunicació oficial, la qual cosa ens fa pensar que si té una proposta, no hi ha pres encara cap decisió final sobre aquest festival, i per ara només tenim eixa notícia de premsa per la qual tots ens hem assabentat i ens basem.

L’Ajuntament de Tavernes no ha dit res sobre aquest festival,  amb la qual cosa suposem que, al igual que va passar amb l’Iboga Summer i el Mediterrània, si realment com diu “Marina Plaza” s’ha fet la proposta a Tavernes, el govern municipal haurà de prendre la decisió en base als informes dels tècnics municipals que hauran d’avaluar la possibilitat de celebrar-lo, dates, condicions, infraestructures, etc. 

Ni més ni menys, igual que com va passar en els inicis dels festivals que se celebren actualment, que l'estudi no va ser cosa d'uns dies ni de setmanes, sinó de mesos.  I no oblidem que fins fa només uns dies, l'esdeveniment encara s'anunciava en la Marjal de Pego-Oliva, i la informació de "La Marina Plaza" segons ells indiquen és en base de "fonts ben informades", tampoc és oficial de l'organització. 

 En base a la noticia de "La Marina Plaza"