L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 16 de febrer del 2020

Khalid el Hissouf s'ha proclamat guanyador del XII Gran Fons de la Valldigna


 El XII Gran  Fons de la Valldigna, amb una distància de 15 km i recorregut pels municipis de Tavernes, Benifairó i Simat, s'ha celebrat aquest matí amb participació de vora 300 atletes i amb l'organització del Club d'Atletisme la Valldigna i la col·laboració dels l'Ajuntament de la Valldigna per on ha passat la prova.



Menció especial al gran animador i locutor de la prova, Juanba Mifsud, que de nou ha animat als participants mentre ens informava als espectadors dels detalls i característiques dels corredors amb les corresponents entrevistes. La televisió valenciana "A punt" ha estat també present per gravar la cursa per al programa "A còrrer" i ha entrevistat a l'alcalde Sergi Gonzàlez.



L'eixida ha tingut lloc a les 10 del mati des de la plaça del poliesportiu de Tavernes, i el primer atleta i guanyador absolut de la cursa, ha estat Khalid el Hissouf , del Club Alejandro Sanz-Rickysporteam, amb un temps de 49 minuts 53 segons. La primera atleta en entrar ha estat Maria del Pilar Vázquez Monzó, del C.A. Safor-Teika Sport amb 1 hora 4 minuts i 1 segons. Quan a locals, el primer local ha estat Artur Cuñat Pellicer del César Esports amb 51 minuts i 32 segons i la primera dona Maria Fornas Lluesma amb un temps de 1 hora 11 minuts 58 segons. 



Classificacions segons Mychip 


GENERAL HOMES
 


GENERAL DONES
 
LOCALS HOMES

LOCALS DONES


 Informació pròpia. Resultats web Mychip