L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 de febrer del 2020

Els vallers Angela Llinares i Pau Fayos, elegits Consellers del Bloc com a "Joves PV".




Els vallers Angela Llinares i Pau Fayos han estat elegits Consellers Nacionals del Bloc en el III Congrés "Joves PV" que ha celebrat la militància de Joves PV-Compromís i on Francesc Roig ha estat reelegit per als pròxims dos anys com a secretari general amb el suport del 96% de la militància.


Francesc Roig ha revalidat la secretaria general de Joves PV de la mà d'En Moviment, un equip del que formen part Àngela Llinares i Pau Fayos de Tavernes que també han sigut electes de nou com a Consellers Nacionals del Bloc.  Joves PV és una organització que creix cada vegada més des que va nàixer a 2014 i s'ha convertit en una força municipalista amb presència en més de 60 ajuntaments i vora un centenar de regidories per tot el País Valencià. 


El equip d’En Moviment busca convertir Joves PV en un espai de formació i debat dels problemes que afecten la joventut valenciana. A més, entre els seus objectius està el de teixir i millorar les relacions amb els moviments socials i la societat civil valenciana, però també acostar altres institucions a la joventut valenciana, com pot ser Europa o d'altres a escala internacional.



La militància de Joves PV-Compromís ha aprofitat també que el III Congrés es celebrava a Benissa (La Marina Alta, Alacant), per a posicionar-se en contra de la reconstrucció del litoral afectat pel temporal Glòria o l'expansió de la construcció intensiva a la costa valenciana.


Al Congrés també han participat alguns càrrecs com el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; el diputat al Congrés, Joan Baldoví; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; el portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana; i les diputades per Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro i Papi Robles, entre altres càrrecs institucionals.
Remés