L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de febrer del 2020

Estat actual de les obres del col·lector i vial de la platja



Els treballs per construir el vial perimetral i col·lector, que s'enterra a sota el vial, s'executen conjuntament a bon ritme i  tal com veieu en les fotografies,  es treballa  en la zona situada entre l'antic Cinema Olimpo i carrer Pintor Segrelles, on s'han acabat els treballs d'enterrament del col·lector principal.

 

Actualment es treballa majorment en la zona final del tram que va entre el carrer Joan de Joanes  i el carrer Pintor Segrelles on el col·lector haurà de fer el gir per anar a cercar l'Avinguda de la Marina, front a Luna Park.


També es pot observar els treballs  del vial que ha d'unir les dues platges de Tavernes i ja comença a ser  visible la preparació bàsica - compactació del terreny abans de l'asfaltat - així com la delimitació de les voreres que delimitaran un vial que té 18 metres d'amplada per facilitar el transit en doble sentit dels vehicles entre la Goleta i la Platja de Tavernes.



Una vegada acabades aquestes obres s'iniciran els treballs de reurbanització i millora general de carrers i voreres del carrer Blasco Ibàñez i adjacents. El pressupost total de l'obra és de 3 milions d'euros i suposa la major inversió en la platja els darrers 25 anys. 

Informació pròpia