L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 de febrer del 2020

L'alumnat del taller "Et Formem" actua en el Parc dels Vents, mur i Clot de la Font




L’alumnat de jardineria del Taller “Et Formem” continua les pràctiques amb diverses actuacions al casc urbà i terme per millorar els espais verds i zones enjardinades. Una de les darrers actuacions ha estat la realitzada al Parc dels Vents, on s’han dut a cap tasques de neteja i manteniment amb escarda manual per eliminar les plantes adventícies que han aconseguit créixer entre l’escorça de pi.  Aquesta pràctica ha servit també per iniciar pràctiques de poda.




Una altra actuació ha estat al mur de defensa de la ciutat, on s’han realitzant tasques de neteja i manteniment i, a més a més, de plantar alguns arbres.

 



Finalment, hi ha hagut una actuació al Clot de la Font, amb  tasques de neteja i manteniment en aquest paratge tan emblemàtic.

Segons el web etformemtavernes