L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 10 de febrer del 2020

Lamentable la falta de civisme i cura dels espais públics que tenen alguns


És trist i molt lamentable haver de comprovar com hi ha ciutadans que no respecten allò que serien unes mínimes normes de bon comportament i civisme, de respecte a les instal·lacions municipals que al cap i a la fi són de tots i paguem amb els nostres impostos. I més lamentable encara quan, situacions com les que d'avui parlem, poden ser un problema de salut i afecció als nostres menuts/des.


Les fotografies parlen per elles mateixes. Són caques de gossos al bell mig de la gespa d'una zona de jocs infantils. Aquesta vegada són uns jocs en la platja, en la denominada plaça del Moro, i s'ha repetit en varies ocasions. Altres vegades n'hem vistes en zones de jocs infantils del poble. El fet ens parla i prou de quin és el tarannà dels propietaris que deixen que els animals entren a unes instal·lacions on no deuen passar i damunt facen les necessitats.


No cal entrar amb més explicacions ni detalls. Tothom sap massa bé del que parlem i què volem dir. Els carrers i places de la ciutat o els jocs infantils no s'embruten per ells mateixos, ni en aquest cas de caguerades de gossos, o en altres casos quan pel carrer o parcs trobem papers, corfes de pipes, bosses de plàstics de l'esmorzar/berenar dels xiquets/es, fullets de propaganda... La ciutat és nostra, de tots. Cuidem-la!