L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 de febrer del 2020

El festival internacional de música "Tavernes en Cambra" s'inicia demà diumenge


La tercera edició de "Tavernes en Cambra. Festival Internacional de Música" s'inicia aquest diumenge, 9 de febrer, a partir de les 12 del migdia a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Tavernes.

El concert de "Joves intèrprets de la Comunitat Valenciana" obri l'edició d'enguany, i podrem gaudir de les interpretacions de Carlos Carbó Llorens, Jessica Sierra Estruch, Angela Palomares Almiñana, Maripau Navarro Bolinches, Marco Ferrando Pelegrí, Adrian Fernández Grau, Carlos Gregori Palomares, Cristian Peiró Altur, Marta Garijo García, Laia Vallés Montojo i Alexandre Escrivá Grau. Com a pianista acompanyant es compta amb la presència de José Romero Mazarrota.  Interpretaran obres de Schumann, Bruch, Granados, Brahms y, Bassi, entre altres.

El festival consta de cinc concerts, i la data anunciada per al segon és  dissabte 22 de febrer, a les 20 hores, també a l'auditori de la Casa de la Cultura de Tavernes, a càrrec del "Valldigna Brass Ensemble & David Llacer". Aquesta "brass band" està formada per 25 músics professionals que comptaran com a director amb David Llacer, i amb la participació les de Joaquín Franco Pallàs i Juan Ramón  Gassó Biosca.

El tercer concert serà el 28 de març, a les 20 hores, amb el concert de "7-70 Arts Ensemble" qui interpretarà el Septimino de Beethoven, entre altres, mentre al quart concert, actuaran, en el vestíbul de la Casa de la Cultura (4 d'abril, a les 20:00 hores) la arpista italiana Floradela Sacchi i la violinista finlandesa Linda Hedlung, amb la interpretació d'obres de Piazzola.

L'edició d'aquest 2020 es tanca el 9 de maig (a les 20: 00h), quan la Casa de la Cultura acollirà al quintet de metall "Back to Brass", en un concert acompanyat per les veus de Belén Roig (soprano) i Javier Reig (tenor) per a fer reviure grans èxits de l'opera i la sarsuela.
Informació basada en "Tavernes en Cambra. Festival Internacional de Música" i "Scherzo"