L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 31 de gener del 2020

EL SOL IX PER A TOTS: De quins mals un es lliura.... per no ser govern!.



A aquells que, indignament, ataquen l'esforç de deixar la platja de Tavernes en les millors condicions possibles i amb el temps menor, com està fent des de l'Ajuntament de Tavernes el Govern de Compromís, a aquells que no saben distingir entre poder i govern, a aquells que miren i sols miren, que tenen tot el dret a mirar però no a atendre "el naufragi" que ens va dur  la tempesta Glòria... 

Com va dir Goethe "som part i estem embarcats i no podem contemplar ni escapar des d'un observatori distant"... però ells ho fan.



A aquests els dic les paraules de Lucreci en el seu llibre "Rerum Natura": "És grat, al temps que els vents  en mar obert retorcen les aigües, contemplar des de terra l'esforç d'altre, no perquè haja gust i alegria en què algú estiga patint, sinó ja que és grat, agradable, vore de quins mals un es lliura".  I ells, com que no són govern, pensen de quina ens hem lliurat.
 
Com va li dir Montoro a Aznar: "silenci que estem operant", i efectivament uns estan treballant dur, al màxim a la platja. Altres miren "el naufragi" des de vora mar... i critiquen. Ja veus!

Tot això  en sentir les crítiques que una dirigent local del PP ha fet en les televisions del treball que fa el meu govern municipal.

Jaume Talens