L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 5 de febrer del 2020

El diumenge se celebra el Trail les Creus 2020 organitzat pel Centre Excursionista




El Centre Excursionista de Tavernes organitza el pròxim diumenge, 9 de febrer, el "Trail Les Creus" en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes i Protecció Civil.

Per tal de que aquesta activitat es desenvolupe amb total normalitat i en les millors condicions, el passat cap de setmana els membres del Centre Excursionista de Tavernes han estat netejant els senders per on transcorre enguany el trail perquè al fort vent i l'oratge que vam patir d'aquests passats dies va tombar nombrosos pins.



Alguns dels pins havien caigut enmig dels senders i tallaven completament el pas del trail, com es pot vore a les fotografies. Els pins tombats i que han estat retirats estaven en el Pla de la Sangonera, Travessera de Favara, el mur de defensa, Racó Joana i Racó Redó. 

Trail 2020 

Quan al Trail Les Creus 2020 cal dir que serà diumenge, dia 9 de febrer, i que consta de tres proves:

- Trail de 22 km amb 1250 m. de desnivell positiu i amb l'eixida a les 8'30 h
- Spruntrail de 12 km amb 610 m de desnivell positiu i l'eixida a les 9 h
- Marxa de regularitat de 10 km i amb 590 m de desnivell positiu i l'eixida a les 9'05 h.



Com ja hem dit, les proves compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, i empreses i comerços de la Valldigna així com de nombrosos voluntaris. 


Remés