L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 de febrer del 2020

PLENARI DE GENER 2020: El PP va proposar en el plenari que fitxe la Policia Local



 El PP li va proposar al govern de Compromís en el plenari passat que fitxen tots els agents de la Policia Local i així fiscalitzar el seu treball. La portaveu del PP indicava  que havien de fitxar “des del Cap de Policia a l’últim agent i així evitar els problemes que tenim en la mesa de negociació amb la policia”.

La proposta es va presentar sense cap aclariment dels problemes haguts en la mesa de negociació, si eren salaris, si era el sou a pagar en les baixes, si eren hores extres... En honor a eixa transparència que ella sempre demana, a l’altra que ens explique el  tema qualificat com a "discriminatori" pel regidor responsable de la Policia Local i ens assabentarem els ciutadans.

L’objectiu que persegueix el PP en fer fitxar els agents de la Policia local el va explicar la portaveu del PP: fiscalitzar l’activitat tant del Cap de Policia com dels agents i així que demostren les hores que fan”.

Al respecte va assegurar que havia demanat al cos de la PolicIa Local el registre de les hores de treball i va rebre com a resposta que no existia perquè no hi havia cap obligació de dur-lo. Per això li plantejava al govern municipal de Compromís “que es faça el registre com a mesura de transparència i podrem controlar  i ens donarà una sèrie d’informacions respecte a la gestió de la Policia Local".

El regidor responsable de Seguretat Ciutadana, i per responsable de la Policia Local, Josep Llacer no va mostrar estar gens ni miqueta per la proposta, i li responia que “no entenc la discriminació que fan vostès amb només fitxar la policia local. Entenc que si fan una proposta en eixe sentit,  la lògica seria que fóra d’aplicació a tots els funcionaris, i no només a la policia . ¿Com diuen vostès: volem que els policies fitxen, i la resta no? O tots o ningú”.

Llacer que va insinuar que el PP anava en segons i terceres intencions, i sempre amb el Cap de la Policia pel mig,  li  assenyalar a la portaveu que “generar debats estèrils no es la millor manera de buscar solucions als problemes”.