L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de febrer del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La portaveu popular no té qui li escriga...



La regidora portaveu del PP afirma que no llig La Cotorra de la Vall perquè som un mitjà de propaganda de Compromís. Una llàstima perquè es perd una bona oportunitat de conèixer un muntó de coses sobre Tavernes que ella no sap, que desconeix, i no tenen res a vore amb la política de partits. I la falta d’informació i el desconeixement li passa factura després en els seus escrits de facebook: una tergiversació de fets darrere l’altra.

Informacions seues desafortunades, imprecises... productes d'una mala informació n’hem viscut moltes al llarg dels darrers anys. Anem a recordar-ne, com exemple, només les tres del darrer mes. I vam haver d’aclarir-les - podeu clicar en els enllaços de color -  en una actuació de responsabilitat i per oferir la millor informació a la ciutadania.

1- Va preguntar: on està Tavernes? i va afirmar que hi havia un desinterès total del govern municipal en la Goleta quan va vore publicat un mapa en Levante-EMV sense Tavernes. Vam haver d’aclarir que eixe mapa informava dels punts de la costa valenciana on el ministeri té previst executar obres importants en infraestructures. Tothom  sap – ella sembla ser que  no-  que s’ha d’actuar en l’espigó de Cullera per solucionar el problema de la Goleta. I clar, era Cullera qui estava marcat en el mapa, on s’han de fer les obres, i no pas Tavernes. I això no era cosa de Compromís

2- Després va manifestar, junt a  la senyora Bonig, que ja feia 7 dies del temporal i el govern municipal de Compromís no estava fent res en la Goleta. A uns pocs metres estaven les màquines i els operaris treballant a destall, però ells es feren la foto i.... cametes fuig!. També ho vam haver de desmentir i aclarir amb fotos i vídeos de quin era el treball que es feia. I de la borrasca Glòria no era culpable Compromís.   

3- L’última fa només uns dies. Va enganyar a la ciutadania dient que la Diputació havia donat subvencions per a canviar l’enllumenat del poble quan eren per a un programa de Smart Cities, que no tenia res a vore amb enllumenat. Això sí, no va ser capaç de publicar el BOP de la convocatòria d’abril del 2019 on quedava clar que d’enllumenat res de res. Enganyar a la ciutadania amb una falsa informació. I clar està que la subvenció no la donava Compromís.

Tres aclariments/desmentits en un mes. Tres tergiversacions de fets, que suposaven una mentira als seus lectors. La llista seria interminable si ens remuntem mesos enrere o a la legislatura passada. Se suposa que la portaveu del partit majoritari de l’oposició hauria de tindre coses molts importats a informar a la ciutadania respecte la seua gestió, les seues propostes... però no té res a dir. Només crítica, molta critica al govern municipal com a manera de tapar que els darrers cinc anys el seu partit no ha fet res per Tavernes.

Ací publiquem noticies  d’esports, de cultura, de festes i tradicions locals, de fets històrics, de les falles, noticies de les entitats i associacions locals, de plenaris de l’Ajuntament, d’obres municipals, de gestions del govern davant les Administracions, alguna opinió...  Fem ni mes ni menys el que pensem ha de fer un mitjà local, compromés amb la informació, on mai ningú no ha cobrat, ni cobra ni cobrarà, per molt  que es diga, i menteixen, que rebem fons del govern. I ja en són, per ara, vora 13.300 noticies les publicades. 

La portaveu popular no té ningú que li escriga... i segur que és perquè n'és ben difícil, per no dir impossible,  d’escriure sobre una gestió, sobre unes propostes, sobre uns objectius del seu partit que no existeixen. 

Les opinions expressades són nostres i de ningú més