L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de febrer del 2020

L'Ajuntament inicia una campanya de conscienciació del reciclatge en els centres educatius




L'Ajuntament de Tavernes, a través de les regidories de Medi Ambient i la d'Educació que dirigeixen Mònica Palomares i Anna Bellver respectivament, de Compromís, ha iniciat una campanya de conscienciació sobre el reciclatge i la necessita de reciclar dirigida als escolars i alumnes de l'institut de centres públic i concertats de la nostra localitat.

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'empresa SAV (concessionària de l'arreplegada de fem),ha publicat uns tríptics que volen ser també un ajut a la tasca escolar i, com no, ajuden a millorar la ciutat i aconseguir espais nets.


El tríptic, amb disseny i llenguatge adaptat a les etapes educatives, s'ha repartit pels centres públics i concertats de Tavernes, un alumne un tríptic, de manera que cada professor el lliura a la classe i alhora per aprofitar per fer una explicació o un taller pràctic en classe de com s'ha de reciclar, incidint en les denominades "Tres R: reduir, reutilitzar i reciclar" i amb les pràctiques de quins objectes han d'anar a cadascun dels contenidor.

L'Ajuntament prepara també una campanya dirigida a la gent major, comerços i establiments en general,  on es posarà l'èmfasi tant en el reciclatge a nivell domestic com a la necessitat de conscienciejar-nos en l'arreplegada d’excrements i neteja dels orins de gos.