L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 de febrer del 2020

Quatre halteres vallers i valleres estaran als Campionats d'Espanya Sub15 i Sub17


El Club d'Halterofília Tavernes va disputar el passat dissabte en el Pavelló d'Halterofíia  Gandia la jornada corresponent al campionat de lliga, amb una excel·lent actuació tant a l'apartat masculí com femení.

Àngela Palomares, Vanessa Almiñana i Pilar Corralero van debutar en la categoria femenina amb bona actuació, mentre l'haltera més jove, Sara Canet,  va superar en 5 kg la seua marca en dos temps en alçar 52 kg. i  amb un total de 92 kg va aconseguir classificar-se per al campionat d'Espanya Sub17 i Sub15.

A l'apartat masculí tant el equip A, integrat per Joaquín Escrivà, David Moreno, Brian Sánchez, Carles Martínez, Juan José Navarro i Joan Blasco, com l'equip B, format per Josep Montañez, Ángel Girau, Ivan Palop, Jefferson Molina, Sebastián Ciscar i Josep Alonso varen fer una molt bona competició i aconseguiren superar les seues millors marques.

Cal destacar que Brian Sanchez, Carles Martínez e Iván Palop aconseguiren la mínima per al campionat d'Espanya sub17 a celebrar a La Corunya el pròxim juny.

Segons el Club d'Halterofilia