L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 23 de febrer del 2020

Tradicional "Nit d'albaes" de les falles valleres


Divendres per la nit va tindre lloc la "Nit d'Albades" que va començar, com és tradicional, a la porta de l'Ajuntament, a la plaça Major. L'alcalde Sergi González acompanyat de regidors de Compromís, PP, PSOE i Ciudadanos van rebre els cantaors i versador, així como els músics per a iniciar la nit d’albades a la porta del consistori.


Les primeres albades van ser dedicades a la fallera major de Tavernes, Cristina Martí Martínez, que estava acompanyada de la seua cort d'honor i del president de la Junta Local Fallera, Ximo Pons Grau, resta de membres de la junta i un centenar de persones que acudiren per a sentir aquest tradicional cant valencià.




Acabat l'acte a la Plaça Major, es va iniciar un recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles i en cada casal es dedicaran "albades" a les respectives falleres majors i presidents.



Va ser una gran nit amb la tradició de la musica nostra de les "albaes", i molt bon ambient en els casals que varen preparar una molt bona acollida als participants.