L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 9 de febrer del 2020

Tavernes va viure ahir la "Crida" de la fallera major Cristina Martí anunciant les falles del 2020



Tavernes va viure la vesprada d’ahir dissabte  el tradicional acte de la “Crida Fallera” des de la balconada de l’edifici de l’Ajuntament. Les comissions falleres de Tavernes previ un passacarrer que va servir per arreplegar a la fallera major de Tavernes, Cristina Martí Martínez, es reuniren a la Plaça Major per a celebrar l’acte que obri formalment els festejos de Sant Josep.



La fallera major de Tavernes, Cristina Martí Martínez, es va dirigir als fallers i falleres i a tot el poble de Tavernes recordant que era un dia molt important per a ells perquè tenia el privilegi de dirigir-se a tot el poble per anunciar les falles, un acte que deia havia somniat molt com a fallera major.

Recordava que el mes de març per al poble valencià és sinònim de música, llum, color i festa, de la qual ens sentim orgullosos i volem fer-la cada vegada més gran.


“Obriu les portes i les finestres de les cases perquè la musica, la festa i la pólvora inunda les vostres vides. Compartiu amb tots els amics i companys aquesta meravellosa festa que son les falles” indicava la fallera major de Tavernes, i lloava el treball d’aquells que s’esforcen pel lluïment de la festa mentre recordava que són les falles qui lluiten perquè es mantinguen vives les nostres arrels.

Va dedicar una paraules als fallerets i falleretes, perquè són el futur de la festa, i calia obrir la ment a una festa que és germanor, alegria i tradició i va acabar el seu parlament amb el tradicional crit que “podem dir ben fort que ja estem en falles”.



Prèviament a les paraules de la fallera major i per obrir l'acte des de la balconada, va intervindre l’alcalde de Tavernes, Sergi González, que va recordar que a partir d’ara ja estem en falles i que és el moment de traure al carrer tot el treball fet durant l’any, i de posar-se la brusa i el mocador, i no traure-se’l  durant les festes per viure-les intensament.

Va animar als veïns i veïnes a sumar-se als actes que han preparat les 6 comissions falleres i la Federació de Falles, alhora que va demanar que es visquen amb alegria, respecte i germanor i que recordem que els drets d’uns acaben quan comencen les drets dels altres.