L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de febrer del 2020

L'Ajuntament posa un autobús gratuït per a la manifestació de divendres.


L'Ajuntament de Tavernes, tal com ahir va fer públic en el plenari el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, se suma a la manifestació del proper divendres 14 de febrer a les 10 hores a València, i tal com anuncia en el seu facebook, posa a disposició dels vallers i valleres interessats a acudir un autobús gratuït per al desplaçament. Es poden efectuar les reserves a la Càmbra Agrària de la Plaça Major.

Emili Enguix, regidor d'Agricultura va dir ahir en el plenari, que estava duent gestions amb AVA Tavernes des de la setmana passada i que s'havia oferit per a tot el necessari per facilitar l'assistència a la manifestació.

Després del que el regidor va dir en el plenari d'anit, aquest matí de dimarts l'oferiment de recolzament i ajuda s'ha plasmat en un autobús gratuït,  cosa de la qual que s'ha informat a AVA Tavernes, segons s'ha dit per les xarxes. 

Malgrat tot això, sempre hi ha qui té ganes d'intoxicar. No sabem d'on naix la nota que a continuació reproduïm en una captura de pantalla i que s'ha enviat molt al llarg del dia d'avui per whatsApp als veïns de Tavernes. Hi ha qui no té una altra missió o faena que intoxicar i dir mentires als veïns i veïns:  La nota afirma que l'Ajuntament no ha posat cap autobús, cosa que es totalment falsa, com tampoc diu que és l'Ajuntament qui recolza, o siga són tots els partits, i només n'esmenta un.