L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 12 de febrer del 2020

La 2a Etapa del Taller "Et formem en espais verds" ja s'ha iniciat



La 2ª etapa del taller "Et Formem" va començar amb la part que correspon a la formació teòrica i pràctica de l'alumnat, la qual cosa els permetrà l’obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 2 en les especialitats de Forestal i Jardineria.

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 464.109 euros de la subvenció aconseguida del govern de Compromís de la Generalitat, a més de 25.000 d'aportació municipal, per a contractar un total de 25 persones que treballaren en aquest taller durant any en distintes actuacions de jardineria i millora d'espais verds i paratges naturals dels nuclis urbans i termes municipal.


La tasca de la 2a etapa serà per tant una continuació de la que es va executar al llarg del passat 2019, i està previst actuacions dins de l’especialitat de Forestal en la Muntanya de les Creus, la senda de les Fontetes de Cantus, el Clot de la Font, l’Ullal Gran i de les Penyetes, la senda de la xova del Bolomor i l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola. En tots aquest indrets es realitzaran, entre d’altres, treballs de desbrossament, neteja i manteniment.




Per altra banda, les zones d’actuació de l’especialitat de Jardineria son: el jardí del Calvari, el Parc dels Vents, els jardins Escolars de Divina Aurora, Alfàndec i Sant Miquel, el Passeig Colom, el Parc del Molló, l’avinguda de la Marina a la platja, l’avinguda de Malta i els voltants de l'aparcament del futur Centre d’Interpretació Arqueològic de la Cova del Bolomor.

Es realitzaran treballs de neteja i manteniment d’espais, desbrossament, formació, adequació i replantejament de zones de jardí, revestiments horitzontals decoratius i manteniment d’elements vegetals.