L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 de febrer del 2020

L'Ajuntament acaba la instal·lacions d'atletisme en el Camp del Vergeret


L'habilitació de noves instal·lacions esportives per a la pràctica atletisme en el Camp del Vergeret" ja s'ha conclós. L'obra ha suposat una inversió de 144.674, impostos inclosos, dins del programa de millora d'instal·lacions esportives que executa el govern municipal de Compromís de l'Ajuntament.



Us oferim unes imatges d'ahir que ens permeten comprovar com ha quedat la nova instal·lació, amb una pista de tartan de 60 metres de llargada, amb un total de 8 carrils d'un metre i vint centímetres d'ample,  6 per a la practica de velocitat, una pista per practicar el salt d'alçada i una salt de llargada amb el seu fossat. Al costat, s'ha disposat la zona de llançament de pes i de disc. En aquest darrer cas del disc només serà per a practicar la tècnica. 


Les obres han estat executades per l'empresa "Obresa SL", que va presentar la millor oferta per construir aquestes instal·lacions que serviran per a la pràctica dels alumnes dels clubs d'atletisme locals, però també serviran per introduir l’atletisme als xiquets i joves de centres escolars i instituts en els seus horaris escolars.

Informació pròpia