L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 3 de febrer del 2020

Una empresa vallera investiga l'incendi de l'aeroport d'Alacant-Elx




L'empresa "Oficina Técnica de Ingenieria Forense" de origen valler i amb direcció i molts tècnics vallers, investiga des de fa unes setmanes l'incendi que va tindre lloc en l'aeroport Alacant-Elx de l'Altet (foto superior). 

L'empresa fundada el 1984 pel doctor químic Vicent Pons i Grau compta amb una ampla i reconeguda experiència en la determinació de les causes de tota classe de sinistres en general, i d'incendis. L'empresa ha investigat incendis tan coneguts com el de la Torre Windsor a Madrid (2005), el de l'empresa Carnicas el Pozo, el del ferry Sorrento que feia el trajecte Palma-València i fa poc a Lió (França), a l'incendi de la planta embotelladora més gran de el món de l'empresa Owens-Illinois.

L'empres que té una ampla projecció nacional i internacional s'ha consolidat com una de les empreses de referència en el sector, comptant amb diverses delegacions fora del territori valencià, a Europa i Amèrica.


Com a noticia de l'empresa cal indicar que s'ha incorporat al seu cos tècnic  l'enginyer Alexandre Hijarro Vercher, fill també de Tavernes, i que el passat mes de desembre va ser guardonat amb el premi al millor expedient acadèmic en els estudi de grau d'Enginyeria Química per la Universitat Politècnica de València, moment que arreplega la fotografia que publiquem.

Remés