L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 de febrer del 2020

Campanya “6 falles i festa. Tavernes per la igualtat” dirigida al món faller




 La Regidoria d’Igualtat, que dirigeix la regidora Noe Alberola de Compromís, ha dut a cap una xerrada dins de la campanya “6 falles i festa. Tavernes per la igualtat” dirigida a les comissions falleres i Junta Local Fallera per tal d’informar-les i preparar-les a l’ús del llenguatge inclusiu en les falles i de la igualtat.


Objectiu de la campanya: poder treballar sobre tot en els joves fallers  perquè és un grup de gent molt nombrós i es pot actuar i fer un gran treball quan a la prevenció i conscienciació, que sempre ha de començar des dels menuts fins arribar als mes majors.



La Regidoria d’Igualtat és conscient del gran volum de gent que impliquen les comissions falleres, i per tant és una finestra on la regidoria es pot fer vore als joves perquè s’integren en aquestes iniciatives.


La iniciativa ha tingut molt bona acollida en el món faller, i les comissions han enviat representants a la xerrada. Algunes de les falles assistents han mostrat també la seua satisfacció per la iniciativa a traves dels escrits i publicacions fetes en el seus murs de facebook i els han acompanyat pels participants en la xerrada.


Així hem pogut llegir comentaris com “Fantàstica iniciativa de l'Ajuntament de Tavernes mitjançant la regidoria d'igualtat”, una altra assegura que “la nostra falla ha participat, perquè creguem que és un tema molt important per als fallers i falleres” i hi hi qui considera que ha estat una bona iniciativa “per nodrir-se de tècniques de llenguatge inclusiu per a la nostra comissió”.