L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 15 de febrer del 2020

DEMÀ DIUMENGE: Per primera vegada a Tavernes "Standards Simfònics per a Banda" amb el director Miguel A. Navarro, el trompetista David Pastor i la Banda Simfònica de la SIUM



Demà diumenge, dia 16 a les 19 hores la Casa de la Cultura acull el concert  "Standards Simfònics per a Banda" amb la intervenció del director Miguel A. Navarro i el trompetista David Pastor al costat de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes.

El concert combina el jazz i la música clàssica oferint unes experiències musicals diferents, amb temes clàssics del jazz com Porgy and Bess o Concert for Cootie i altres arranjaments del compositor italià Duccio Bertini per a aquest projecte. També podrem escoltar Standarts d'Harry James i de compositors cèlebres com a M. Legrand o A. Reed. 

David Pastor.   Trompetista de renom internacional, referent per a trompetistes tant de la música moderna com del món del clàssic i de les bandes. Col·labora activament amb associacions musicals i importants orquestres com la OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) o l'Orquestra de València. Ha estat guardonat amb el Premi Carles Santos al Millor Àlbum de Jazz 2019.  

Miguel Á. Navarro. Director d'orquestres com The London Covent Garden Soloist, The Baltic Neopolis Orchestra, The Thessaloniki Philarmonic Orchestra, MPV Orchestra, Oviedo Filarmonía, Orquestra de la Radiotelevisió Nacional de Grècia o Orquestra de Yucatan.
Ha participat en més de 30 àlbums amb artistes com Ainoha Arteta, Vasko Vassilev, Alfredo Krauss, Luciano Pavarotti, Witold Lutoldslawsky o Sumi Jo. 

Banda Simfònica de la SIUM deTavernes. Banda simfònica de prestigi, que participa en els principals certàmens musicals valencians i que compta amb el reconeixement de més de 20 premis. En aquest concert especial s'uneixen a la banda el pianista Pau Ortolà i el bateria Felip Santandreu.

El preu de l'entrada és de 10 euros però hi ha la possibilitat de fer una compra  on-line al preu de 8 euros a:  https://bit.ly/2GkezKd

La recaptació de les entrades és una ajuda a la SIUM de Tavernes