L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de febrer del 2020

El CETV informa de la "II Prova de Copa Marxa Nòrdica 2020" del dia 29 de febrer




El Centre Excursionista organitza la "II Prova de Copa Marxa Nòrdica" el pròxim dia 29 de febrer, dissabte, dins del calendari de la Lliga de Marxa Nòrdica FEMECV. La prova constarà de dos recorreguts, el de competició, de 13km i desnivell 320 m /+ i el promocional, de 7.5km i desnivell 120 m.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha informat que les inscripcions amb el díptic d'informació les podeu efectuar a aquest enllaç
 
Marxa Nòrdica 2020
Prova de la Copa: L'eixida/meta serà al Passeig del País Valencià i per tant els 2 primers quilòmetres i els últims seran en traçat urbà. La resta del recorregut pel paratge del Racó de Joana i Massalari, pista forestal ampla i amb bon paviment amb un desnivell acumulat de 320 metres positius, amb percentatges totalment aptes per a la pràctica de marxa nòrdica.

La ruta transcorre per dins d'un paisatge típic mediterrani, amb una zona d'extensa pinada amb vistes a la mar i la serra.
Promocional 2020


L’activitat Promocional és de 7'5 quilòmetres i comparteix l'inici i el final amb la prova competitiva. La part central del recorregut transcorre pel paratge del Mirador i l'ermita de Sant Llorenç amb un desnivell total de 120 metres positius.

Les inscripcions donen dret a participar en la competició, a la bossa del marxador, avituallaments en la prova, berenar de cloenda i altres detalls.

Programació:

13:30 a15:00 h.: Arreplegada de dorsals (DNI+Federativa)
15:00h: Xerrada tècnica
15:15h: Entrada caixons 15:30 h ores. Eixida Copa + Eixida Promo
18:00h: Tancament competició
18:45h.: Entrega trofeus
19:00h.: Berenar cloenda

Informació remesa pel CETV