L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 10 de febrer del 2020

El taller d'ocupació executarà la segona fase de la senyalització vial de poble i platja




El taller d'ocupació "Et Millorem" comprés en el programa "Labora" serà l'encarregat de dur a cap en el 2020 les tasques corresponents a la segona fase de la senyalització del casc urbà de Tavernes i la platja, segons va confirmar en el plenari el govern de Compromís de l'Ajuntament. En la imatge superior, treballs de pintura en la primera fase del 2019. 

Aquest taller ja compta amb la dotació completa d'alumnes i professors i va iniciar el passat mes de gener amb els treballs inicial teòrics als alumnes, per introduir en aquest febrer ja treballs pràctics previstos en el convocatòria entre els quals hi ha "l'aplicació de pintura i rehabilitació de voreres amb eliminació d'obstacles i senyalització de passos de vianants".



Recordem que durant la passada legislatura, dins d’un programa formatiu de taller subvencionat per la Generalitat, es va dur a cap la primera fase de la senyalització que ara es reprendran i completaran en una segona fase que dura a cap el taller de pintura viària. Els treballs de senyalització s'efectuaran al llarg del 2020.

Aquest taller, que té com a denominació general "Millorem l'entorn de Tavernes de la Valldigna II" ha estat possible gracies a la subvenció de 464.109 euros aconseguit pel govern de Compromís de la Generalitat, i permet la contractació de 25 persones, entre alumnes i personal docent, durant tot un any. 


Informació pròpia