L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 16 de febrer del 2020

La Cavalcada del Ninot es va celebrar amb gran animació i colorit pels carrers vallers





Premis atorgats en la Cavalcada del Ninot:

Critica local: Falla la Dula
 
Millor disfressa infantil: "Illes de plàstic" de la falla Portal
 
Millor disfressa adulta: "La cremà" de la falla Prado
 
Millor comissió infantil: Falla Passeig
 
Millor comissió adulta: Falla la Dula
 
Millor carrossa: Falla Portal
 
Millor cavalcada: Falla Portal


Ahir per la vesprada, i fins les primeres hores de la nit va tindre lloc la tradicional "Cavalcada del Ninot" pels carrers de la ciutat després de la concentració i eixida al costat del Poliesportiu. Una any més un bon ambient, alegria i animació, tot afavorit pel  on oratge més propi d'una diada d'abril i no de meitat febrer. I com és habitual, un èxit per l’acte que organitza la Federació de Falles.

 

Cal indicar que una vegada més, i com és habitual en les nostres falles, el treball a l'hora de preparar disfresses i temes de la desfilada ha estat gran, els vestits han estat lluïdors i la majoria no tenien res a envejar a disfresses que veiem en festes com els carnavals, cosa que ens porta a felicitar a totes les comissions perquè han posar el bo i millor del seu enginy, treball i esforç tant a l’hora de triar el tema de les comparses, com la confecció de vestits i carrosses.