L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 5 de febrer del 2020

L'Ajuntament licita la instal·lació de jocs infantils al carrer Divina Aurora, zona del Patronat



El govern de Compromís de l’Ajuntament de Tavernes ha publicat les bases de licitació per al subministrament i instal·lació de la nova zona de jocs que va anunciar temps arrere s'ubicaria en el carrer Divina Aurora, cantonada a Sant Josep i Sant Pere. El valor de licitació dels jocs i demés instal·lacions és de 46.391,82 euros.

El solar on s’efectuarà l'actuació servirà de zona d’aparcament i també de zona d’esplai. Abans de la instal·lació i per aconseguir un mateix rasant de la solera on aniran instal·lats els jocs infantils s'efectuarà la neteja, retirada de terra, pedres, rames i brossa o restes d’obra. Tot seguit s’estendrà arena per anivellar tot el terreny.

El plec de condicions justifica l’actuació en base a que en aquesta zona urbana (voltant del Patronat) manca d'aquest equipament infantil, per la qual cosa els xiquets d'aquestes zones han de desplaçar-se a altres llocs per a gaudir d'elements de joc. Eixa situació és la que es pretén resoldre amb la instal·lació d'una nova zona de jocs infantils en el solar propietat de la SAREB i que el govern de Compromís ha aconseguit una cessió temporal per aquests usos municipals.



Pàgina de la PCSP on s'indica els elementes de la zona de jocs

El plec de condicions, que es pot consultar en la PCSP,  i del qual hem reproduït la pàgina anterior confirma que s'instal·lara dos grups de jocs infantils, sobre un llit de gespa artificial i l'habitual cautxú que serveix de base i evita colps als menuts. També cal remarcar les instal·lacions complementaries que gaudira la zona de jocs, amb 4 pèrgoles perquè oferesca ombra, una font per a beure, 12 bancs per asseure's i 6 papereres. 

Segons la PCSP