L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 28 de febrer del 2020

Cursa de la Dona per al divendres dia 6 de març




Divendres dia 6 de març tindrà lloc la  19a Cursa de la Dona, cursa oberta a totes les dones de la ciutat i que commemora el Dia de la Dona. La cursa està organitzada per l’Ajuntament de Tavernes a través de les regidories d’Igualtat i la d’Esports i és una prova no competitiva per a majors de 14 anys que, com és habitual, tindrà l’eixida i arribada a la Plaça Major.

Eixe divendres dia 6, a partir de les 18’30 hores s’iniciarà la inscripció en les meses muntades en la mateixa Plaça Major, on cada participant podrà triar entre la prova d’1 quilòmetre o la de 3 dins d’un circuit completament urbà. Després d’unes taules de gimnàstica i exercicis d’escalfament sobre les 19’30 hores donarà inici la cursa, amenitzada per una batucada a càrrec de les dones de Valltukà.

Les participants tindran obsequis commemoratius i, com es habitual en aquesta cursa, hi ha una vessant solidaria i enguany les inscripcions seran en beneficia de l’Associació  Alanna, un col·lectiu que integra professionals, majorment dones, i que atén a altres dones més vulnerables, víctimes de violència de gènere majorment.

La Cursa de la Dona compta amb el suport i col·laboració del Club Atletisme la Valldigna, Cèsar Sports, Aigües Lanjarón, Frutas Tono, Protecció Civil, Policia Local i Creu Roja .