L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dissabte, 29 de febrer del 2020

Avui a partir de les 15'30 hores "II Prova de Copa Marxa Nòrdia" organitzada pel Centre Excursionista



Aquesta vesprada a partir de les 15'30 s'iniciara organitzada pel Centre Excursionista la "II Prova de Copa Marxa Nòrdica" que està inclosa dins del calendari de la Lliga de Marxa Nòrdica FEMECV. La prova constarà de dos recorreguts, un de competició de 13 km i desnivell 320 m /+ i un de promocional, de 7.5 km i desnivell 120 m.

El vídeo de la prova





Prova de la Copa
 
Marxa Nòrdica 2020
L'eixida/meta serà al Passeig del País Valencià i per tant els 2 primers quilòmetres i els últims seran en traçat urbà. La resta del recorregut pel paratge del Racó de Joana i Massalari, pista forestal ampla i amb bon paviment amb un desnivell acumulat de 320 metres positius, amb percentatges totalment aptes per a la pràctica de marxa nòrdica.

La ruta transcorre per dins d'un paisatge típic mediterrani, amb una zona d'extensa pinada amb vistes a la mar i la serra.


La prova promocional
Promocional 2020
Té 7'5 quilòmetres i comparteix l'inici i el final amb la prova competitiva. La part central del recorregut transcorre pel paratge del Mirador i l'ermita de Sant Llorenç amb un desnivell total de 120 metres positius.


Segons la informació del CETV