L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 de febrer del 2020

Activitats del taller "Et Formem" al Calvari i jardiners del poble



 L’alumnat de jardineria del Taller “Et Formem” ha actuat al Calvari, lloc emblemàtic de la ciutat on ha efectuat les tasques de neteja i manteniment, recollida de botelles, pots de beguda, gots i bosses de plàstic, etc. 


Tot això acompanyat amb les pràctiques de desbrossament de la vegetació adventícia, o siga allò que despectivament diguem “mala herba” o “infestant”,quan ens referim a les plantes que creixen en un lloc on no són volgudes.


Dins d’aquests treballs de pràctiques, l’alumnat de jardineria ha estat efectuant practiques de condicionament de jardineres ubicades en espais públics.


L’objectiu és aconseguir la millora estètica de les jardineres situades als carrers de Tavernes de la Valldigna, i entre els treballs que ha efectuat l’alumnat cal esmentar aportació de substrat, eliminació de vegetació adventícia, poda i transplantament de diverses espècies com jacint, buguenvíl·lea, callistemon, freesies, etc.

Segons el web etformemtavernes