L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 23 de febrer del 2020

L'Ajuntament adjudica a Correus la prestació de serveis i enviaments postals



L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l’empresa “Societat Estatal Correos y Telegrafos S.A. SME” la prestació integral dels serveis postals i també les notificacions dels actes administratius corresponents al propi Ajuntament i tots els enviaments postals del Jutjat de Pau

La licitació va ser publicada a la PCSP estatal i s’ha resolt per millor oferta en relació qualitat-preu i el contracte finalment adjudicat a Correus té un valor de 65.000 euros anuals, impostos inclosos.

El contracte té com a objectiu la prestació dels serveis i enviament postals, és a dir tot objecte que siga expedit a l’adreça que indique l’Ajuntament, i s’inclou cartes ordinàries, urgents, certificades (nacionals i internacionals) així burofax, telegrames, com notificacions administratives, avisos, requeriments, etc. a més de llibres,  publicacions periòdiques, follets divulgatius i paquets postals amb mercaderies que fins a 20 quilos envie l’Ajuntament.

També s'hi contempla tots els aspectes inherents a l’enviament (avisos al receptor, albarans d’arreplegada, avisos d’arribada i justificants de recepció, etc) així com altres detalls referents al servei perquè aquest siga eficaç. 

Segons la PCSP