L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 de febrer del 2020

L'Ajuntament fomenta el reciclatge en els edificis municipals


L'Ajuntament de Tavernes, mitjançant la Regidoria de Medi Ambient, que dirigeix la regidora Mònica Palomares de Compromís, i l'empresa Ecoembes, s'han unit per a fomentar el reciclatge d'envasos lleugers, paper i cartó en els edificis municipals. 

Amb aquest objectiu, s'han distribuït xicotets contenidors en les instal·lacions esportives municipals: local de la Policia Local, Mercat Municipal, Escola Infantil, Casa de la Cultura, la Biblioteca, edifici de serveis socials (Braç Treballador) i Ajuntament.
 
L'objectiu és  millorar el reciclatge en la nostra localitat, i aconseguir entre tots que la separació de residus siga un gest quotidià en la nostra llar i en el nostre centre de treball. 

Mònica Palomares ha manifestat que "des de l'Ajuntament  es continuarà treballant en la implantació de mitjans que faciliten l'arreplegada selectiva de materials, i amb això el reciclatge, per a aconseguir reduir l'impacte ambiental que suposa la gestió de residus."