L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 7 de febrer del 2020

L'Ajuntament comprarà 14 desfribil·ladors nous per a centres municipals, col·legis i vehicles de la Policia Local.



L’Ajuntament de Tavernes adquirirà 14 desfibril·ladors per a ser instal·lats en edificis i instal·lacions esportives i culturals municipals, a més dels vehicles de la Policia Local. El govern de Compromís ha licitat la compra en forma de subhasta pública per un valor total de 39.328 euros.

La licitació del contracte comprén el subministrament i instal·lació de 14 desfibril·ladors semiautomàtics externs (D.E.S.A.) i la prestació del servei de manteniment dels equips que han de complir les exigències quan a normativa vigent, qualitat i senyalització. El subministrament es completa amb el subministrament d’elèctrodes per a les 14 unitats D.E.S.A., 2 senyals de vehicle cardioprotegit i 12 vitrines homologades de paret amb alarma d’apertura.

La licitació inclou el contracte de 4 anys de manteniment i inspeccions periòdiques, revisió de les bateries i tots els elements que calen per a un bon funcionament. També s’inclou en el contracte el manteniments dels 4 equips D.E.S.A. que disposa l’Ajuntament en el Poliesportiu (fotografia superior), Protecció Civil i els dos instituts vallers. 



2018. Una imatge del curs d'ús del desfibril·lador del Camp d'Esports

El govern de Compromís ha contemplat igualment en la licitació la realització de cursos de formació en dependències municipals per a la capacitació de les persones que, segons es determine, hauran de manejar i conèixer a fons els equips D.E.S.A. subministrats. Seran cursos impartits per personal especialitzat i inclouran un curs de Suport Vital.

El govern de Compromís, tal com va indicar en el plenari d'agost del 2019, farà efectiva la compra de nous equips en aquest any 2020 per a instal·lar-los en tots els centres municipals i educatius. Es pretén amb aquesta compra que, en un moment determinat, els aparells siguen decisius per salvar la vida a un veí/veïna, per això els equips a adquirir han de ser capaços d’analitzar el ritme del cor, identificar arítmies mortals i poder efectuar una descàrrega elèctrica que restablesca el ritme del cor amb nivells alts de seguretat.




Els 14 desfibril·ladors nous seran instal·lats en: Tourist Info de la platja, Braç Treballador, Camp el Vergeret; Escola Infantil Víctor Calatayud; CEIPs Magraner, Divina Aurora, Sant Miquel i Alfàndec; Casa de la Cultura, Ajuntament, Llar dels Jubilats i Mercat Municipal, a més d’altres dos en vehicles de la Policia Local.


Informació pròpia i de la PCSP