L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de febrer del 2020

PLENARI DE FEBRER 2020: L'Ajuntament paga a proveïdors en un termini mitjà de 8'09 dies



El govern de Compromís va donar compte al consistori que l’Ajuntament de Tavernes ha pagat els seus proveïdors durant el 4t trimestre del 2019 amb un termini mitjà de 8’09 dies. 

Aquesta xifra és coneguda com a Període Mitja de Pagament (PMP) a proveïdors i en el cas de l'Ajuntament de Tavernes és molt positiva perquè no supera el límit legal de 30 dies de mitjana des que Hisenda Municipal aprova el pagament d’una factura.  

El PMP ens indica en aquest cas que l’Ajuntament de Tavernes, i en concret l’àrea d’Hisenda, gestiona amb rigor el pressupost municipal, una cosa que ha estat una constant els darrers anys per poder aconseguir, entre altres la reducció del dèficit que tenia l’Ajuntament.

No cal ni dir que aquesta xifra fa oblidar els temps d’anteriors governs del PP quan el pagament a proveïdors arribava a ser de tants mesos que molts proveïdors deixaren de servir a l’Ajuntament.