L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 de febrer del 2020

La falla Prado presenta el seu llibret



La falla Prado va presentar ahir el seu llibret de falla 2020 titulat "Televisió 2020-El llibret de la informació", un acte que va comptar amb la presència de les falleres majors de Prado, Miriam Estornell i Gascon i la xiqueta Amor Ceron i Vidal, dels respectius presidents Juan Vicente Sansaloni i Vila i el xiquet Carles Chofre i Alberola, i els falleres i falleres de la falla.


Entre els assistents la fallera major de Tavernes, Cristina Martí i Martínez, i el president de la FdeF Tavernes, Ximo Pons i Grau, aixi com una ampla representació de les demés falles valleres i els autors que han contribuït als textos del llibret.


El llibret, com el seu títol suggereix, conte escrits on  mosta l'activitat fallera i aspectes de l'actualitat vallera i general a través d'articles diversos i variats en temàtiques, que foren explicats per les presentadores com si fora una programació de televisió al llarg d'un dia.