L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 de febrer del 2020

Tavernes a través de "Valldigna Ràdio" celebra avui el Dia Mundial de la Radió


Valldigna Ràdio ha participat avui dijous en el Dia Mundial de la Ràdio celebrat per la xarxa d'Emissores Municipals Valencianes en un acte que ha tingut lloc a la Plaça de Manises de València, aquest mateix matí, i que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Ximo Puig. Recolzant "Valldigna Ràdio" ha estat l'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, i el regidor de serveis públics i responsable de l'àrea de comunicació Enrique Chofre.

La jornada ha estat organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes a la qual pertany l'emissora municipal vallera "Valldigna Ràdio".


L'alcalde Sergi González ha  indicat que des de l'Ajuntament es valora molt positivament el fet de comptar amb una ràdio municipal, una aposta ferma del govern de Compromís que va poder ser una realitat en la passada legislatura, perquè és una ràdio nostra, propera i amb informació immediata de la nostra ciutat a tots els ciutadans.

L'alcalde ha valorat també com a important estar dins de la xarxa d'emissores municipals valencianes perquè no només permet a la ciutadania tindre noticies locals, sinó també gaudir d'esdeveniments importants d'altres localitats del País Valencià.

Fotos Valldigna Ràdio