L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 de febrer del 2020

La regidoria de Serveis Socials inicia per tercer any el programa "Jove Oportunitat" (JOOP)


La regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora Noe Alberola, de Compromís, du a cap per tercer any consecutiu el programa "Jove Oportunitat (Joop" d'orientació a joves en l'aspecte personal i professional.

L'actuació de Serveis Socials està inclosa en el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ), on esta adscrit a la categoria de “Programes de Segona Oportunitat”, del Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana (Institut Valencià de la Joventut -IVAJ-). 

Dirigit a joves entre 16 i 21 anys el programa JOOP es materialitza en un “curs” on el contingut primordial és l'orientació personal i professional del i de la jove participant, amb l'objectiu de la construcció d'un projecte global de vida.

Per a l'Orientació Personal s'utilitzen tècniques de coaching actitudinal, grupal i individual, inclusivament relacions amb el seu entorn (família, parella…). La seua durada és de quatre mesos, des de febrer/març fins a maig/juny, en horari de 9.30 a 13.30, de dilluns a divendres, complementat amb sessions individuals periòdiques de trobada entre el/la alumne/a i el seu coach.

Si eres jove i creus que pots estar interessat/da, o coneixes algú a qui pots informar, pots acudir el dilluns 24 de febrer a les 13:30 a l’edifici del Braç Treballador i/o telefonar al 637832938.