L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 12 de febrer del 2020

PLENARI FEBRER 2020: L'Ajuntament de Tavernes recolza la manifestació del camp valencià del divendres dia 14


L'Ajuntament de Tavernes va manifestar en el plenari de dilluns el seu recolzament a la manifestació convocada a València el pròxim divendres a les 10 del matí en defensa del campa valencià i dels preus dels nostres productes agrícoles, entre ells les nostres taronges.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, va fer públic en el plenari aquest recolzament i va indicar que l’Ajuntament està completament d’acord amb tots els punts reivindicatius que contempla el document de la convocatòria i recordava que “el camp sempre havia estat una moneda de canvi per a altres polítiques estatals i europees” qualificant-lo com a un motor de la nostra economia i un element diferenciador de la nostra comarca.



Emili Enguix responia un prec del regidor del PP, Marió Enguix, i li confirmava que estava en contacte amb les organitzacions i sindicats i que els havia ofert l’ajuda municipal per a qualsevol cosa que necessiten.

De fet, segons es va dir publicar ahir en  les xarxes socials, les converses amb el sindicat AVA per posar un autobús pagat per l’Ajuntament es van iniciar la setmana passada i ahir mateix, dimarts pel matí, l’Ajuntament confirmava l’autobús gratuït a València, la qual cosa es va comunicar a AVA així com també al regidor Mario Enguix, que s’havia interessat en el plenari. L’Ajuntament va publicar l'anunci d’aquest autobús en el facebook municipal per informació general dels vallers.

Més informació clicant en aquest enllaç