L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 20 de febrer del 2020

PLENARI FEBRER 2020: L'Ajuntament demanarà ajudes a l'IVACE per millorar el Polígon El Pla




El regidor de Foment i alhora d’Urbanisme, Josep Llàcer, de Compromís va informar al consistori que l’Ajuntament ja te a punt el projecte per a efectuar millores de modernització en el Polígon del Pla.

L’objectiu de l’àrea de Foment es presentar pròximament a la Generalitat el projecte per tal de demanar ajudes per dur a cap les obres i inversions que s’hi contemplen. El projecte dels tècnics municipals contempla efectuar una inversió de 200.000 euros dins de les ajudes que atorga l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace). Aquest organisme de la Generalitat convoca ajudes amb l’objectiu de modernitzar les àrees industrials de les poblacions i fer que siguen més competitives.


Josep Llàcer  va assenyalar que, si s’atorga aquesta ajuda, es podrà dur a cap el “Pla d’Actuacions per la Millora” del polígon que actuarà amb millores en la seguretat i en la mobilitat, instal·lació de xarxa òptica per millorar les comunicacions i competitivitat, així com altres dedicades a la eliminació de barreres arquitectòniques en el polígon industrial.