L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de gener del 2020

Una visita més d'Isabel Bonig, presidenta del PP, i de nou a mentir als vallers i valleres.



Ahir va visitar la platja de Tavernes, Isabel Bonig, presidenta del PP, consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient entre el 22 de juny del 2011 fins al 30 de juny del 2015,  una etapa amb temes espinosos, moltes ombres i actuacions judicialitzades. Cerqueu  a Google l’afer de “Desenvolupament Urbans per a Habitatges Protegits SL” (DUHP), empresa majoritària de la Generalitat, o el cas de l’autovia CV-95 en la Vega Baixa, on el govern del Botànic ha hagut de pagar 9’5 milions per una obra anul·lada unilateralment per Bonig. Com hem dit, cerqueu a Google, que hi ha molta informació.

És una informació que ens acosta al personatge que ahir va visitar la nostra platja, acompanyada de la portaveu, Eva Palomares,  i com no, va fer  manifestacions, que cal escoltar,  i on arriba a dir que han passat 7 dies i en la platja no s'ha fet res. Ulleres, Isabel Bonig, ulleres, perquè mira que dir que no s'ha fet res...!!! Si hagués dit que el PP no ha fet res encara...

Motes zones de platja estan ja netes. Bonig no es va assabentar

Isabel Bonig té un greu problema de discriminació amb Tavernes, i ja ve de quan  era la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient,  entre el 2011 i el 2015, quan no va fer res pels problemes de la nostra ciutat. En eixos anys vam patir molts temporals de llevant, desaparicions de la platja de la Goleta, engolida per la mar, però ella mai no va vindre a Tavernes, no va visitar ni es va preocupar per l’estat de les nostres platges. Tot i ser la responsable d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

Cal recordar-li que tampoc durant eixos quatre anys no va efectuar cap gestió amb  Madrid per impulsar una solució definitiva  al problema de la Goleta (i del Vaca,  no ens oblidem). I era responsable d'Infraestructures. Mes bé,  va fer tot el contrari: els diputats del PP, els valencians inclosos, votaven sempre NO a la proposta de Joan Baldoví d'incloure en els pressupostos de l’Estat una partida per solucionar la problemàtica de la nostra platja. NO a la Goleta, com sempre votaven NO a incloure el projecte del Vaca.


Maquines treballant a estall per solucionar els problemes de la Goleta. Bonig ni es va assabentar.

Quan a la portaveu del PP de Tavernes, regidora des del 2015,  ha mantingut sempre un silenci sepulcral, absolut, sobre la Goleta: Mai no ha donat cap suport al govern municipal de Compromís, mai ha fet cap gestió davant els seus caps del govern de Madrid per impulsar una solució, mai ha presentat cap iniciativa en els plenaris municipals sobre la Goleta. Mai. Un exemple: Ni ella ni el seu partit  feren acte de presència a la concentració davant la Delegació del Govern a València – era delegat el gandià Juan Carlos Moragues, del PP- on molts veïns recolzaren al govern de Compromís per exigir solucions per a la Goleta.

I ara, quina casualitat! ha estat canviar el govern - ara és del PSOE-  i de seguida els ha arribat l’interés, la preocupació per la platja i a criticar, quan ells en els últims 20 anys no s’havien preocupat, ni havien cap gestió per beneficiar la platja i a Tavernes.
 

Els treballs de neteja no paren. Bonig no es va assabentar

El canvi de govern ha fet miracles en els populars vallers: com no governa el PP,  tot ha canviat.  Ara són els que més interés tenen, els que demanen solucions, i les volen ja!...  però no enganyen ningú. Damunt la portaveu vallera diu que “donen la cara”. Ja era hora que la donaren, perquè des que començaren els problemes, del 2.000 ençà, l’única cosa que el PP de Tavernes, ella inclosa, ha fet per la Goleta ha estat donar-li l’espatlla.

Isabel Bonig de nou ha visitat Tavernes, com ho va fer ja en precampanya. I de nou hem comprovat que no té idea dels problemes de Tavernes ni de la Goleta.   De nou les manifestacions són un l’engany, una completa falsedat, i més quan tots els vallers i valleres sabem que a la Goleta, des de l'endemà que  es va poder accedir, el dijous, les màquines han treballat i treballen amb grans avanços en la arreplegada d’arena.   Les fotos d'ahir són una prova ben evident del que diguem.

Informació pròpia. Les opinions expressades són nostres i de ningú més.