L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.947
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.241

dissabte, 3 de juliol de 2021

La Goleta disposa d'un canal per a la pràctica de la natació en aigües obertes o el triatló


La platja de la Goleta disposa des d'ahir d'un carril de natació per a la pràctica esportiva de disciplines com la natació en aigües obertes o el triatló. El canal de natació, habilitat per l'Ajuntament, te una llargada de 250 metres i està delimitat per 18 boies de 90 cm de diàmetre, suficientment grans per a ser visibles per embarcacions o altres mitjans habituals al mar i dotades de llum led, per a poder nadar inclús de nit.

Es recomana per a l'ús usar el canal de natació de 10'30 a 19'30 hores, horari coincident amb el salvament de socorrisme, i no cal ni dir que només quan la mar presente condicions per a la pràctica esportiva. 
 


El canal ha d'usar-se per persones que tinguen experiència en natació en aigües obertes, no cal ni dir que la mar no presenta les mateixes condicions que una piscina. A més, es recomana als esportistes que porten una gorra de bany de color cridaner i una balisa visible per als serveis de socorrisme.

Ahir per la vesprada dos esportistes van provar les condicions d'aquest canal de natació amb la presència de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, i membres de la corporació municipal.