L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 31 de març del 2014

ACTUALITZAT: Tavernes ja ha pagat els 1'7 milions de l'aparcament



Llegíem el dia 28 de març al facebook del Sr. Alcalde:

Este matí, com a apoderat i representant legal de l'Ajuntament, he firmat electrònicament la transferència d' 1,7 milions d'euros per a pagar el pàrquing del Passeig del País Valencià. Ja hem explicat que paguem el pàrquing obligats per llei i sense ganes i que en esta operació al final li hem estalviat 1'2 milions d'euros al poble de Tavernes. Però soltar d'un cop tants diners en una concessió ruinosa que dóna pèrdues a l'Ajuntament és frustrant. Al final la mala gestió dels antics governants a pagar-la el poble i la seua gent perquè no hem d'oblidar que estos 1'7 milions ixen dels impostos que paga el poble i s'haurien d'haver destinat a altres coses. Nosaltres seguirem governant per l'interés general i seguirem informant-vos.”

En una altra notícia hem publicat les explicacions que el govern municipal i el mateix alcalde havien donat als veïns i veïnes que s’hi van acostar a l'assemblea imformativa del dimarts passat i que podeu llegir i escoltar a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/03/assemblea-informativa-del-govern_8316.html


Tal com allí s’explica, el govern municipal "va rebre com a regal" de l’anterior govern del PP l’obligació de pagar més de 2’4 milions, quan les arques municipals no tenien, com se sol dir, ni per a comprar un llapis per escriure.

L’alcalde Jordi Joan va rebre fins i tot l’amenaça dels advocats de l’empresa concessionària de posar-li una querella per la via penal quan es va endarrerir en el pagament. ¡Com havia de pagar l'Ajuntament si no hi havia un euro quan Jordi Joan va accedir a l’alcaldia!

Per guanyar temps i reduir un poc el pagament, es va deixar l’aprovació del deute damunt la taula en un plenari, i també es va encomanar una revisió del valor de l’aparcament que determinava que el preu a pagar eren 2’1 milions. Eixa quantitat, gràcies a que la hipoteca va ser assumida pel SAREB (banco malo), va quedar reduïda a 1’7 milions. 


És la quantitat que ha pagat l’Ajuntament, o siga l'hem pagada entre tots els vallers i vallers per culpa de la mala gestió de l’anterior govern.

Cal dir que comptant els 2’4 milions i els interessos, Tavernes hauria pagat vora 3 milions. El govern de Jordi Joan ha estalviat a Tavernes 1’2 milions d’euros.

Una bona gestió, en aquest cas, encara que a l’alcalde com va confessar en l’assemblea, li ha costat molts dies sense dormir i l’amenaça d’una querella pel penal amb responsabilitat patrimonial o presó.

1’2 milions que s’ha estalviat Tavernes i l’agraïment del PP i Karina Vercher ha estat acusar a l’alcalde de que cobra molt i dir que s’abaixe el sou, quan ja se’l va baixar respecte al que cobrava Manolo Vidal.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvingut l'aparcament! Je és nostre. Ja l'hem pagat. Ja tenim un gasto i un maldecap més.

Tot per la mòdica quantitat de 1'7 milions i haver d'eliminar altres partides del pressupost, potser més necessàries al poble.
Però com diu l'alcalde, la llei obliga a TAvernes. I contra la llei que obligava a Tavernes a pagar l'aparcament del PP, no pots fer res.

I així ens hem quedat sense Indalècies, sense ampliació del cementeri, sense l'expropiació de terrenys depuradora, sense la segona fase per Escola EPA.

Quin negoci més ruinós ha fet Tavernes! Tot per la incompetència de l'anterior govern.