L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

Demà dissabte arriba el II Camp a Través a la zona dels Sequers de Tavernes

Una imatge de la passada edició
La zona dels Sequers acull demà dissabte a partir de les 11:30 hores la segona edició del Camp a Través del curs escolar 2013-2014.


Es una de les activitats de l’esport extraescolar que té més seguidors i hi participen tots els centres educatius de la ciutat: Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, San José Patronat, HHDC i Divina Aurora.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha animat “tots els xiquets a participar en el II Camp a Través del dissabte, alhora que vull donar les gràcies a tots els que han treballat perquè l'activitat esdevinga un èxit. Des de l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria d’Esports reafirmem el nostre compromís amb el foment de l’esport i la promoció en l’àmbit escolar, perquè tots els xiquets de la nostra localitat practiquen activament l’esport com una forma de vida saludable”.

L’horari de les curses és el següent: 

11:30 h. Aleví masculí, amb una distància de 1.200 metres.
11:45 h. Aleví femení. 1200 m.
12 h. Benjamí masculí. 800 m.
12 h. Benjamí femení. 800 m.
12:25 h. Prebenjamí masculí. 500 m.
12:35 h. Prebenjamí femení. 500 m.
12:45 h. Infantil 5 anys (escola de jocs). 500 m.

Tots els participants rebran una medalla i els tres primers classificats de cada una de les categories rebran un trofeu, que recolliran en acabar les curses. Hi col·laboren la Diputació de València, Policia Local, Creu Roja, Club Atletisme la Valldigna i les empreses Sala Gandia, Lanjarón i Atmosfera Sport.

-