L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de març del 2014

ACTUALITZAT: ¿Es disculparà el PP davant els ciutadans de Tavernes?

Documents que va mostrar l'alcalde i on es demostra que l'expedient del regidor del PP (dalt) s'ha tramitat amb el mateix temps que el de la regidora del Bloc (davall)

L’alcalde, Jordi Joan, en el transcurs del plenari extraordinari d’ahir va confirmar que són falses les manifestacions expressades pel PP en una nota de premsa dient que “que el Sr. Jordi Juan ha tingut temps per a signar i convocar una comissió i un ple extraordinari, però no ha tingut temps de signar el document perquè des del Jutjat es remetera l'acta d'accés del nou regidor del Partit Popular”. 

Ens haviem deixat dir que eixa nota, esta encapçalada com a titular: 


Jordi Juan, alcalde nacionalista de Tavernes de la Valldigna, 
retarda la tramitació de l'acta del nou regidor del PP para no
 perdre la votació en un ple

Després, i de la redacció  tant de la nota com del titular, es desprén una acusació molt greu: l'alcalde hauria endarrerit el nomenament, cosa que que suposaria una presumpta prevaricació de l’alcalde perquè hauria actuat de mala fe per entorpir el nomenament del nou regidor del PP. 

I tot això, tot el que diu el PP, segons es dedueix del que va dir en el plenari Jordi Joan i dels documents mostrats que dalt reproduïm, i altres dades a la mà, seria una gran falsetat.


Per tant no caldria més que, per eixe esperit de pau i consens que diu que té, i perquè el suposem que el PP de Tavernes es un partit que vol la veritat i és transparent, hauria de fer una nota de premsa aclaratòria, on reconeguera el error i es disculpara davant el poble. Va voler enganyar al poble i fer que malparle de l'alcalde. Esperem que no faça com en el plenari, que quan Jordi Joan ho va explicar tot, varen callar no van dir "ni mu" a l'alcalde de disculpa.

Jordi Joan confirmava que el tràmit seguit en el regidor del PP ha estat el mateix que es va seguir en la regidora del Bloc que va dimitir en desembre: mateix temps i mateixos dies per a cada document a l'hora de seguir el procediment legal.
L’alcalde va convidar a la premsa i els veïns a consultar els documents que hem publicat i que demostren la igualtat total dels dos expedients i com el PP no va dir la veritat en la seua nota. Per cert, sembla ser que som els únics que vam arreplegar les fotocòpies dels documents i els hem publicat, perquè en cap altre lloc els hem vist res de l'aclariment de l'alcalde, quan si han publicat la nota del PP.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema és que als polítics que menteixen no els passa res, ni que siga en el Parlament. Com ho fa tan a sovint el PP. I si a més tenen els diners suficients per a comprar mitjans de comunicació que repeteixin les mentires, com és el cas, esdevenen veritats per a una societat que es creu tot el que es publica o ix en la tele.

Anònim ha dit...

Quanta falsetat damunt d'ells

Anònim ha dit...

Els motius del PP per oposar-se a les modificacions de crèdit son dos:

El primer: Impedir que les coses funcionen a Tavernes i paralitzar l’acció del govern municipal, per a desprès poder criticar i dir que Tavernes està mal i que no es fa res. És la típica política del PP que feia dir a un dels seus representants al Parlament quan manava Zapatero: “Que España se hunda que ya la levantaremos nosotros”. Això mateix volen aplicar ací

El segon: Demostrar que son ells els que manen perquè tenen la majoria en el Plenari. Encara que siga una majoria aconseguida amb els vots furtats per una trànsfuga. A més amb la rabieta de no haver pogut aconseguir el poder amb una moció de censura il•legal. I no volen vore que a qui realment han “regalat” el poder és a una persona que és una vergonya per a la política i la democràcia, perquè per culpa de lleis mal fetes ha segrestrat els vots d’un Partit que l’ha rebutajada.

Per cert per una associació d’idees, que no sé si ve al cas, voldria deixar una pregunta per si algú me la pot contestar: Si algú compra un producte que altre li ven, però en el transcurs el producte es fa mal bé, i no serveix a la finalitat del comprador, té obligació aquest de pagar el preu acordat, té dret a una rebaixa o no té perquè pagar?

Anònim ha dit...

quan es tracta de fer obres que beneficien el poble, que més dona que estiguen presentades juntes, soltes, agermanades o pegades amb esparadrap? s'han de fer i punt! quina manera mes bruta de fer política, mare! tinc vergonya aliena d'esta dreta local!