L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

divendres, 7 de març del 2014

Dos pal sac: humor a la Casa de la Cultura de Tavernes aquest nit a les 22 hores

Avui divendres, a les 22 hores i a la Casa de la Cultura, els vallers i valleres tenim l’oportunitat de gaudir amb una bona mostra d’humor inclassificable a càrrec de dos mestres en el camp de les cançons, de les dites, narracions i acudits, Vicent Cortés i Llorenç Giménez, coneguts de sobra en l’àmbit cultural i que, junts, prometen fer passar una bona estona als assistents.

“Dos pal sac” avisen que el seu espectacle “Candinaxis, de regadiu i de secà”, pot tindre gràcia. Ho podem passar d’allò més bé a l’escenari de la Casa de la Cultura, un nou punt de vista per als espectadors que habitualment solen mirar des de les butaques. L’entrada té un preu de 3,5 euros.
-