L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

PLENARI DE MARÇ 2014: El PP i la regidora trànsfuga Karina Vercher voten en contra d'una inversio de l'Ajuntament de 212.000 per a obres de millora municipals.

Imatge del plenari d'ahir

 El vot en contra del PP i Karina Vercher impedirà que l’Ajuntament de Tavernes dedique una partida pressupostària de 212.000 euros (32 milions de les antigues pessetes) per a obres tan importants per a Tavernes com: 

- la rehabilitació de trams de nínxols antics als costats de l’entrada del cementeri municipal
- reparar diverses solsides del riu Vaca
- millorar el mobiliari urbà
- fer reparacions en edificis educatius. 

La regidora de contractació Llum Sansaloni, de Compromís-Bloc explica que eixe era l'objectiu de la modificació de credit i recordava que sempre s’ha actuat en el cementeri construint ninxols però mai en la reparació dels trams antics que estan en mal estat, i ara es volia actuar, o en arreglar solsides del riu Vaca després d’haver aconseguit el permís per actuar de la Confederació, cosa que reconeixia no és fàcil. 

El portaveu del PP, Manolo Vidal, indicava que anava a votar en contra simplement per un tema de procediment: el seu partit vol un expedient de modificació de crèdit per a cada cosa, no agrupades en un expedient.


No val per a res que el govern municipal explique que és el sistema que sempre s’ha emprat en l’Ajuntament, i també quan governava el PP – i el Sr. Vidal reconeixia que era així- perquè erre que erre Manolo Vidal vol un expedient per cada cosa i li té igual que això implique més papers, més treball i ralentitzar la gestió municipal. És obvi que és més fàcil resoldre un únic expedient que no molts, i un unic expedient implica rapidesa, agilitar i millorar la gestió municipal. 

Les obres de reparació de ninxols en mal estat haurà d'esperar
Són 212.000 euros d’inversió per  a obres que l’Ajuntament de Tavernes no podrà executar per ara pel vot en contra del PP i de la regidora trànsfuga Karina Vercher.

L’alcalde Jordi Joan ho va deixar ben clar: "són unes inversions que són prioritàries i urgents. I no estem parlant de partides que tenen un contingut polític, sinó que són obres per al poble: rehabilitació de nínxols, solsides del riu, millora en el mobiliari urbà que inclou papereres, banquets i senyalització vertical, a més de reparacions en edificis educatius i millores en la zona de l’escoleta de la Sardina”. 

Algunes d’aquestes obres ja s’han executat per empreses local perquè eren urgents, cas de les millores en edificis educatius, i ara habilitar partides per pagar-les, cosa que no serà possible per eixe vot en contra del PP i de Karina Vercher. També hi ha obres que han costat molt d'engegar pels permisos, cas de les solsides del riu Vaca. 


La història es repeteix 

Ahir vam viure la mateixa història del ple de juliol: el PP vota en contra d’una modificació de crèdit – en aquell cas va ser la inversió en l’aire condicionat del jutjat i els accessos a l’aparcament- per a continuació votar a favor d’un reconeixement judicial de crèdits que també, amb un únic expedient, es contemplen tres o quatre conceptes.

Ahir es va repetir la història: voten en contra de la modificació de crèdits per a fer les obres i inversions per a Tavernes que hem explicat, i tot seguit voten a favor d’un reconeixement judicial on van molts conceptes en un únic expedient. Ahir era per valor de més de 144.000 euros i hi havia com a part forta 111.000 euros de FCC però també a d’altres proveïdors.

Cada dia nosaltres ho tenim més clar: el consens i la negociació que demana el PP només serà possible mentre el govern municipal faça el que ells volen: són 8, millor dit, són 9, majoria, per a aquestes coses perquè Karina Vercher, la “regidora progressista” (sic) com ella s’autoqualifica, sempre vota amb ells. I ja ens direu, com pot dir que mira pel poble i vota en contra d’obres i millores en el poble.

En el cas del PP, llegim a l'escrit del BIM de febrer que s'atreveixen a dir que “en esta legislatura hem tingut menys inversions... amb banquets i engrunsadores trencats i sense reparar...” però quan el govern municipal proposa fer les inversions,  les voten en contra
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perque este poble al PP i karina la transfuga el importa una m... poc. Voten en contra no siga cosa que el govern bloc-psoe isca ben parat de cara a les eleccions.